Commercial/Film

Kritik mot momshöjning på bio

Regeringen med finansminister Magdalena Andersson (S) och kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) i spetsen vill chockhöja momsen för dina biobesök, från sex procent till 25 procent. Vi tycker det är orättvist att det ska bli dyrare att gå på bio när andra former av kultur får ha kvar den lägre momsen. Dela och gilla videon om du håller med!

Slået op af Sveriges Biografägareförbund i Fredag den 15. juli 2016

Galaxy – ett fartyg fyllt av äventyr

Östersjöns bästa nöjeskvarter tar dig på ett 23-timmars resa med bländande shower och grymma dj:s. Galaxy visar hur man njuter med alla sinnen – restaurangerna är många och vi dukar upp med läckerheter från det ryska köket, skaldjur och grillklassiker. Men det är inte bara fest och taxfreeshopping som gäller ombord. Galaxy är hela familjens fartyg där barnen leker i bollhav, får ansiktsmålningar och äter sjörövarmeny!

Slået op af Silja Line Sverige i Fredag den 3. februar 2012

Ikea
IKEA-Model: Vincent de Montleau
Commercial/Film
Actor and Model Vincent de Montleau
Vincent de Montleau
Actor and Model Vincent de Montleau
Vincent de Montleau
Actor and Model Vincent de Montleau
 Vincent de Montleau
Model Vincent de Montleau

 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *